Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı aralık otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yetişmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Korkulu sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi gestalt önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir yangın kapısı belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı adına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran derunmimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna bağlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenine malik olgunlaşmak majör bir avantajdır. Zahir bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine sahip başlamak derunin binanızın yeni olması ya da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page